Tillängnad min kusse!

Efter en lång och trevlig häng med kusinen min igår, så tillängnas denna inlägg till honom..
Då han ville ha bevis på mitt skrivkunnande här i bloggen och hur mycke jag egentligen visste om mina medsystrar haha... SAJK..


Vad kvinnor föredrar hos män!!!!!!!!

 
tjejer vill helst av allt känna sig förstådda även när de är tysta. En kille ska kunna läsa av sin tjej i alla skedden. Ibland påstår hon kanske att hon inte bryr sig om saker och ting och då gäller det att att han är extra uppmärksamhet på det. När hon säger nej till en sak så betyder det inte nja eller kanske- ett nej är alltid ett nej. Tejer gillar inte heller tjat utan upskattar att man istället stöttar dem till förändring då de oftast kan vara mycke envisa typer så som de är väldigt nyfikna av sig. Ibland förväntar de sig en reaktion och om de inte får den i rätt tidspunkt så tror de att den andra hälften inte bryr sig så mycke om den saken el om dem. Tjejer är ju kända för sina grubbel och nojjor och föredrar en komplemang som inte är så ytligt utan som är upplaggt på ett elegant och smidigt sätt. Vissa vita lögner är ibland mycke bättre än ärlighet i vissa lägen. Ibland är det bättre att påstå att hon är fin i ett viss plagg än att säga som det är. Och frågar hon dig m hon gått upp i vikt så ska du svara neeeeeeeeeej och istället ta promenader med henne eller gå och träna tillsammans. Han ska lära känna hennes kroppspråk när hon säger olika saker och lyssna på tonarten. Notera att kvinnor inte är sköra eller klena på något viss även om man ibland kan tycka så. Notera också att bakom varje kvinna som kan tyckas vara dålig enligt andra och omgivningen så är det oftast en eller ett antal tölpar till man som ligger bakom. Även om det inte är det smartaste man kan göra så tänker kvinnor oftast med sina hjärtan eller sin kvinliga initution- detta gör dem inte till lättlurliga eller blåsta utan till mänskliga varelser. De känner efter innan de handlar. Om nåt hemskt händer så vill de helst fixa till den saken innan de ger upp om det. De är som en sort människo vårdare. De vill hjäpa till och förstå saker innan de slår till med hornarna. Om du inte förstår så ta en titt på din egen mamma. Även om du är hel fullvuxen så är du fortvarande barnet för henne och hon fortsätter att se efter dig livet ut (oftast). Hos henne daddlas du som om du fortvarande vore den där spädbarnet som var hela univerum för henne! Samma sak är det i ett förhållande. Din tjej har oftast ett stort tålamod eller så tjatar hon så mycke att hon till slut ger upp för att slippa allt bråk och tjafs. Och männen fortsätter att tämja på gränserna mer och mer.
Din tjej ser oftast inte misstagen hos dig innan de är försent eftersom hon mest tror de bästa om dig så länge du finns i hennes hjärta. Och när smällen kommer och saker och ting urartar så försöker hon hålla ihop så länge de går och knipper ihop. Det är som om hon är blind för det som är på väg att ske och ber för ett mirakel. Innan hon vet orden av kanske hon står där helt ensam och tar på sig ansvaret för uppbrottet. Hon skyller på sig sj, grubblar och försöker förstå vad hon  gjorde fel. Istället för att stanna upp och ta in och tänka efter det som har hänt så dövar hon sin smärta med en ny förhållande. Oftast med en tölp som gärna påminner om exet..Och det tar evigheter innan hon tillslut lär känna sig sj och det är oftast då hon kommer ifrån den onda cirkeln och kan starta om på nytt.  
 Då kvinnor säkerligen är den mer djupare och sentimentala könen av oss så är det väldigt viktigt med komunikation och kompromiss av båda parter för att förhållandet ska funka. Han ska veta när han ska ta i och när man ska släppa ett diskussion, och hur man vänder på en negtativ energi till en positiv. Kärnan för lycka ligger oftast i skratt, så se till att få henne att le ofta. De är inte ofta de stora sakerna som värderas högst utan notera att de är tanken som räknas. Se till att komma ihåg el skriv i din kalender när ni ska hitta på nåt/ ha en stund för er själva eller fira speciella dagar. Med en god kommunikation så lär ni också smidgare komma överens om när ni ska träffa vänner, nära och kära utan att de krockar med den andres planer etc.

Även om mystiska killar med glömten i ögat anses vara extrem sexiga och coola så ska du veta att den coolaste, manligaste och mest gentle karln är den som delar sitt innersta med den andra parten, som kan vissa känslor som glädje, ilska, sorg, etc. Att gråta inför en annan människa är inte att löjligt eller malligt, utan det bevisar att man är människa som kan hantera och släppa sina känslor när det behövs och oftast så lättar det på ens axlar när man väl gjort det. Att kunna disskutera med andra om vinst och förlust, känslor och rätt allmänt samt kunna hantera kritik är också viktigt för att de ska fungera. Och inser man sina egna misstag (gäller båda parten) är det toppen.



Män och kvinor för den delen som väljer att dölja saker för sina respektive gräver oftast sina egna grav då förhållandets energi kommer att gå åt misstankar och intriger.. Helt slöseri med tid med andra ord!

Då alla egenskaper som skrev här ovan inte finns hos varje individ så gäller det att man som person har koll på sig själv och själv väljer ett sund och balanserad urval av dessa ovan nämnda. Spela aldrig sånt som du inte är för att få dig att se bättre ut inför andra eftersom skådespelerier inte hör hemma i den riktiga livet utan inom tv rutan där vanliga människor även kallad för skådesplare intar roller som de låtas vara. Dvs i en sort fantasivärld som inte exixterar. Och du vill väl att ditt liv ska exixtera och vara ihågkommen? Nåja....


Hahaha kusselusse minns inte ens om jag babblad om rätt ämne, har säkert tappad DEN röda tråden för längesen men men detta är bara ett försmak på mitt kunskap grrrrrrr- så tvivvla aldrig mer på din smartare kusin!!!

Ps/ tack för en underbar kväll och 2 juli kommer att bli soooo BÄST..
Hur jag vet?-  för vi i familjen är bäst <3 <3 <3



För er andra läsare, visst både jag jobbat som nån konsult för rådgivining eller likande


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0